Koszyk

  • Twój koszyk jest pusty!

  Zamówienie

  Koszyk

CIASTKA KUKURYDZIANO-RYŻOWE Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO

  • Kod produktu:
  • Dostępność: 2 -3 dni
  • Opinie:

16,90 zł

Opis

SKŁADNIKI
Skrobia kukurydziana*(34%), cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana*(14%),czekolada*(cukier trzcinowy*, masa kakaowa, tłuszcz kakaowy, ekstrakt waniliowy*) mąka ryżowa*(9%), słód ryżowy*, substancje spulchniające: węglany amonu (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Ciastka kukurydziano-ryżowe z kawałkami czekolady (bezglutenowe). Słodka przekąska nadająca się  dla osób cierpiących na celakię oraz tych, które ze swojego jadłospisu wykluczają gluten. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2041 kJ/487 kcal
Tłuszcz - 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,8 g
Węglowodany - 70 g
w tym cukry - 26 g
Błonnik - 3,3 g
Białko - 2,8 g
Sól - 0 g


Napisz opinię

Proszę się zalogować lub zarejestrować wby wystawić ocenę